Euro truck simulator 2 kormány?
Figyelt kérdés
Sziasztok nem rég vettem egy kormányt " Hama Thunder V18 62865 " Ezt első sorba e játék miatt. És be dugom a gépbe a kopott cd-t feltelepítem és a játék fel ismeri meg minden de mikor megyek a játékba a mikor már fordítom a játékba 2-3 másodper múlva forog meg nem fordul úgy ahogy én forgatom a kormányt hiába állítgatom a holtjáték sehogy nem akar működni légyszíves aki tudja az segítsen.2016. márc. 22. 18:29
1/3 anonim válasza:
Mivel egy kamion kormánya 900°-ot fordul és ez a kormány pedig csak 180°-ot, ezáltal itt már van egy probléma, ez a kormányzás sebességével és a holtjáték állítgatásával lehet összehangolni, de akkor se lesz 100%-os.
2/3 A kérdező kommentje:
Barátomnak is 120 Fokos neki még is tökéletesen működik.
2016. márc. 25. 16:23
3/3 anonim válasza:
Pontosan kell beállítani, tudod az oké, hogy te elforgatod a kormányt másodperc töredéke alatt 180°-ban, de a játékban a kormányzás sebessége meg nem elég, így akkor is sokáig tart azt a 900°-ot elforgatni.
Próbálj meg a driverben is állítgatni, szedd le a legfrissebb drivert hozzá, ezzel el kell szórakozni, amíg jó nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!