Melyik laptopot válasszam?
Két laptop között vacillálok. Kb ugyanannyiba kerül a kettő. A proci miatt nem tudok dönteni főként. Szerintetek melyik lenne a jobb vétel?
Illetve tényleg nagyon zavaró szürke alapon szürke billentyűzethez a háttérvilágítás?
"Illetve tényleg nagyon zavaró szürke alapon szürke billentyűzethez a háttérvilágítás?"
Igen.
Én az AMD-t választanám a kijelző + a billentyűzet miatt.
Egyébként kotta ugyanaz.
Mindenképp ASUS-t akarsz? Szervizes szempontból (szétszedni, upgradelni) borzalmas. :)
Ennyiért szerintem kapsz ugyanezzel a konfiggal kb. HP ProBook-ot, ami még normális anyagból is van, nem gagyi műanyag az egész.
Köszönöm a gyors válaszodat!:)
Jelenleg egy HP pavilionom van tizenéves darab színtiszta műanyag. Ma voltam megnézni a két Asus laptopot, ezeknek a fedelük fémből van. Igyekeztem úgy választani, hogy lefedje az igényeimet, elég valószínű, hogy nem kell upgradelnem, de mindenképp átgondolom, amit mondtál és megnézem a ProBookokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!