Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért dobja le a laptop az...

Miért dobja le a laptop az USB hubot?

Figyelt kérdés
Lenovo IdeaPad S340 laptop csatlakoztattam 2 éve egy 7 portos USB hubot. Erre azért volt szükség, mert csak 2 USB port, meg a töltő nyílás van a laptopon. Az egyik USB portot az egér foglalja el, a másikra lett kötve a hub. Erre van dugva az internetkábel (átalakítóval), a nyomtató, és a külső CD/DVD meghajtó. Viszont az elmúlt pár hónapban valamiért random pillanatokban magától lecsatlakozik. (Szó szerint, és olyankor már semmit sem érzékel a laptop, ami be van dugva). Milyen okai lehetnek ennek?

2023. szept. 13. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg frissíteni a Win-t, drivereket. Esetleg másik gépen kipróbálni a HUB-ot.
2023. szept. 13. 09:12
 2/3 anonim ***** válasza:

HUB nélkül működik a port?

Annyit tudok, hogy, attól, hogy rádugsz egy usb-hubot egy usb portra nem jelenti azt, hogy bármekkora amperrel terhelhető, azaz itt is van max össz terhelés és ezért nem mindegy, milyen eszközöket használsz egyidejűleg, ezért bizonyos esetben jobb aktív HUB-ot használni.

Lehet a külső CD/DVD meghajtó lett hibás vagy a másik eszköz és több áramot vesz fel mint kéne.

Elvileg win eszközkezelőjében láthatóak ezek az adatok, vagy segédprogival.

2023. szept. 13. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem is ezt csinálja, agyf*sz kapok már én is.

Nálam egy 120wattos táppal etetett dokkolóba van dugva a hub és mégis....:(

2023. szept. 13. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!