Miért dobja el a wifit a laptop?
Az lenne a problémém, hogy van egy új laptopom, ami eddig tudtommal konnyedén kezelte az otthoni wifit, most azonban folyton elbolja, naha van kapcsolat, neha nincs. Viszont csak a szobamban csinlaja, ha közvetlen a modem mellett vagyok minden jo.
Mellesleg egy kisebb utes erte a billentyuzet bal felso részét, nem nagy, esetleg ez okozhaz ilyet,
Ja és a telefonommal megosztott wifit gond nélkul kezeli.
1. A routernek lehet, hogy kicsi a hatótávolsága, és a szobádban néha nem elég erős a jel ahhoz, hogy észlelje
2. Az ütés.. Lehet, hogy érintkezési problémája van a gépedben lévő wifinek.
3. Régi a routered? Ha igen, lehet, hogy amiatt van ez. Pl. találkoztam már olyannal is, hogy időközönként ki-be kapcsolt anélkül, hogy ez be lett volna állítva..
Én leginkább azt tudom ajánlani, hogy vagy iktass be még egy wifi hotspotot a szobád és a router közé, vagy netezz a routered közelében. Ha viszont egyszerű megoldást akarsz, akkor szerintem cseréld le egy komolyabb, erősebb routerre a mostanidat. (A router alatt az "otthoni wifi"-t értettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!