Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows system 32 abkakot...

Windows system 32 abkakot dobja fel,indulás után a gép?

Figyelt kérdés
Szóval,van egy 1 hónapos laptopom,indítás után egy üres fekete ablak ugrik fel egy pillanatra,annyit láttam,hogy windows system 32,fogalmam sincs miez,és mit kéne vele csinálnom.Csak indulás után ugrik fel pár másodpercre.Valami ötlet,vagy vírus estleg,vagy valami nincs jól beállítva?

2021. szept. 29. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Feladatkezelő indítás fülön mit látsz?
2021. szept. 29. 11:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Feladatkezelőben nincs semmi.Annyi van estleg,bár nem tudom van-e köze hozzá,hogy a microsoft bejelentkezés után erőlteti a win hello pinkód létrehozását.
2021. szept. 29. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Annak semmi köze hozzá.

(üres az indítás fül?)

2021. szept. 29. 12:31
 4/5 Haburc ***** válasza:
Ez akkor fordulhat elő, hogy ha aktivátort használsz a windows aktiválásához, Én legalább ezt tapasztalom. Van egy Samsung laptopunk, amihez van kulcs, illetve van egy HP laptop, amelyen aktivátort használtam. Azon én is tapasztalom a jelenséget. A Win 10 aktivátor 1.3.7 verzióját használom. Amúgy nincs vele gond, mert lefrissíti rendesen, de fontos adatokat nem tárolnék rajta.
2021. szept. 30. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Jogos, a loader csinálhat ilyent! :)

2021. szept. 30. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!