Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a laptop megér ennyit?

Ez a laptop megér ennyit?

Figyelt kérdés
2023. szept. 2. 14:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2023. szept. 2. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. szept. 2. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Gyenge proci, kevés ram, kicsi ssd. Én ilyen laptopot biztos hogy nem vennék, legalább a proci legyen benne erős. A többi meg tényleg bővíthető, csak akkor már adja oda olcsón az alap konfigot, hiszen cserélni kell benne a kis ramot és ssd-t, ami plusz költség lesz. Számomra nem ér meg ennyit egy ilyen laptop.
2023. szept. 2. 18:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Értem. Ennyi pénzért akkor honnan, mit érdemes venni?

Mert a hirdetéseket nézem már két hónapja, de csak rosszabbakat látok ennyiért.

2023. szept. 2. 18:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Totál hulladék. Használhatatlán.

Ez legyen:

FullHD kijelző (1080p, 1920x1080)

6-7-8. gen 4 magos proci (valódi 4 magos, tehát cores: 4. Threads értéket ne nézd) celeron és pentium KUKA. Amd nem releváns még ebben az árkatrgóriában.

Ram 8GB+

SSD 240GB (120GB ~~taláááán)

Billentyűzetek ezeknél a gépeknél általában külföldiek. Matricát kérj, általában adnak. Í és Ű billentyűk kritikusak, láttam ahol csak jobb ctrl helyére raknák be. Megfelelhet ettől függetlenül.

Méret lehet még kérdéses. Ahogy gondolod 13,3" - 14" - 15,6" - 17" méretek vannak.

Üzleti kategóriát nézz, tehát ilyen dell latitude, hp probook, lenovo thinkpad, stb...

Hardveraprón 3-6+ hó garival, w10-11-gyel telepítva adják ezeket a gépeket.

[link]

2023. szept. 2. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Én személy szerint ezekkel a laptopokkal szemeztem, lehet hogy nekem is fog kelleni hasonló:

[link]

[link]

Mindkét eladó kedves, megbízható ember, üzleteltem már velük régebben. Ahogy az előző írja, 6.generációtól felfele, 8gb ram, 240gb ssd. És igen, nagyrészt ezek is USA billentyűs laptopok, azaz nincs rajta í, csak altgr+j és altgr+i kombinációval érhető el, vagy jobb ctrl-ra programozható. Sok szerencsét, 3-as voltam.

2023. szept. 2. 19:08
 7/11 anonim válasza:
Játékra és menőzni biztos gyengék, de böngészni, videót, filmet nézni bőven jók.
2023. szept. 2. 19:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Itt az a kérdés, hogy Te mit vársz el, mik az igényeid?
2023. szept. 2. 20:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Böngészés. Akár két böngészővel folyamatosan.
2023. szept. 2. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:

50-ért hardveraprón frankó kis Dell Latitude vagy HP ProBook-ot kapni, régebbi szériából. A kijelző, hogy FullHD vagy sem… engem annyira nem érdekel, ha kicsi a kijelző úgyis szinte mindenki nagyítja…

A 8GB RAM + 120/250 SSD kötelező és az i3/i5 proci.

2023. szept. 2. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!