Ez a laptop megér ennyit?
Nekem nagyon fontos,hogy az egyetemen(mérnökinformatikus szak) tudjam ide oda, hordozni, ezért az elsődleges szempont,hogy a lehető legkönnyebben legyen hordozható és a hosszú üzemideje legyen.
A játék csak utána jön és csak kisebb játékokkal szeretnék játszani alkalmanként(fortnite,League of Legends,fall guys,Rocket league)
Eddig ez tűnik jó ajánlatnak:
ez jó lesz vagy ennél jobb ajánlat ilyen árban( 360et szánnék rá maximum)
Elég. Az üzemidő nekem azért gyanús ennél, és sajnos a többi hasonlónál is.
De teszek egy próbát:
Jobb videokártya, jobb proci, és ne felejtsük ki az OLED kijelzőt, amivel szintén tudsz fogyasztást spórolni (csak állíts feketére mindent),
+nagyobb akksi
Viszont kisebb méret (ez 14" vs 15,6" az általad kinézett), de emiatt könnyebb is.
Oled kijelzőnek azért vannak előnyei-hátrányai.
Előny, hogy a fekete az fekete, és fényerőben is lenyomja a hasonló árú LCD-ket. Bármit nézel rajta, az brutál jól fog kinézni. Viszont fényes a felülete, tükröződik.
Ennek a konkrét modellnek elég nagy a felbontása, ami semleges. Brutáljól néz ki, viszont natívan kicsit lassítja a játékok futatását egy 1080p-hez képest. De a kinézett játékokhoz bőőőven jó. És talán 1080p-ben futtatva sem néznének ki gázul a játékok, ha arra kéne vetemedned.
Illetve gyakorlatilag nincs késleltetésük, 0,1ms alatti.
Ja, és a hátrány: beégés. Természetesen azt mondjpák, hogy ezt már megoldotta a technológiai fejlődés, és nem égnek be a mai OLED-ek. Én azért ebben nem vagyok ennyire bizakodó.
De számomra még egy beégett OLED is bármior előnyből indul bármilyen LCD-hez képest. Ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!