Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen szar a gepem...

Miért lett ilyen szar a gepem frissites utan?

Figyelt kérdés
A telefonom csak akkor szokott belassulni ha halogatom a frissiteseket de amint megcsinalom rendbe jon. De a gepemen meg csak nem is remlik hogy kertem volna a frissitest, most meg teljesen megvaltozott az asztali appoktol kezdve minden. Napok ota semmit nem tolt be, igy nem tudok rajta csinalni se semmit
2023. aug. 9. 08:13
 1/7 anonim válasza:
Hasonló szituban vagyok, csak én önszántamból váltottam windows 10ről 11-re, azóta pedig minden indításnál kék halált kapok.
2023. aug. 9. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Töröld akkor a frissítést.

Én az elejétől használom a Win.11-et de még sose kaptam kék halált.

2023. aug. 9. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Windowsnál verziótól függ mennyi ideig halogathatod a frissítést, de utána magától felrakja.

Ami a lassulást illeti, mennyi szabad tárhelyed van a lemezen?

2023. aug. 9. 10:04
 4/7 Szirty ***** válasza:

"Windowsnál verziótól függ mennyi ideig halogathatod a frissítést, de utána magától felrakja."

Ha megfelelően letiltod nem frissít.

2023. aug. 9. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Töröld a frissítést.

Lehet lefrissített Windows 11-re.

Windows 10 még több mint 2 évig fog támogatást kapni, úgyhogy azt nyugodtan használhatod, az már csak biztonsági frissítéseket kap, nem változik rajta semmi.

2023. aug. 9. 11:01
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. megpróbáltam eltávolítani de semmit nem csinál, továbbra is lassú minden, a tárhelyt illetve pedig sokkal több a hely a gépemen mint volt kb hónapok óta, mégis szarabb lett (azt írja hogy nincsenek problémák a tároló kapacitással)
2023. aug. 9. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Furcsa ez nekem, hogy ennyire lassú...

Próbáld meg feltenni a HDSentinel nevű programot és nézd meg, hogy milyen állapotban van a merevlemez/SSD a gépedben.

[link]

Lehet, hogy haldoklik a HDD a gépedben (ha az van). Habár ha csak a frissítés óta csinálja ezt, akkor minden bizonnyal csak is az miatt van a baj, de én azért ránéznék a lemez(ek) állapotára is a biztonság kedvéért.

2023. aug. 9. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!