Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassult le hirtelen a...

Miért lassult le hirtelen a gépem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este el indítottam egy játékot ami be fagyott, szóval kikapcsoltam a gépemet és vissza. Viszont elkezdett frissíteni, eddig is volt ilyen, megvártam nem találtam ebbe semmi furcsát. Viszont amióta frissített mindegyik játékom lassú amit eddig simán vitt (sims, roblox stb.) Ja és az aktiváld a windows-t felirat is eltűnt ami eddig ott volt. Nem nagyon értek a gépekhez, szóval remélem valaki tud segíteni mi történt.

2023. febr. 18. 15:52
 1/3 Mr. V. ***** válasza:

Nézd meg a frissítési előzményeket a vezérlőpult alatt és távolítsd el azt, ami aznap települt, valamint eltávolításkor jelöld be, hogy többé nem kéred annak települését.

A felirat eltűnése szerintem nem függ össze a dologgal.

2023. febr. 21. 10:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg nem függ össze a felirattal, mert ma megint megjelent.

Ezzel ugye nem rontok el semmit a gépen ha törlöm a frissítéseket?

2023. febr. 21. 11:24
 3/3 Mr. V. ***** válasza:
Nem rontod el, de valószínű, hogy nem minden frissítés távolítható el. Időrendben haladj visszafelé. Tudod a dátumot, amikor még jó volt, az utána telepítetteket kell leszedni.
2023. febr. 21. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!