Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudja a gépem...

Miért nem tudja a gépem frissíteni a Windows 10-et?

Figyelt kérdés
Azt írja ki a gépem, hogy: Sikertelen volt a frissítések telepítése. Módosítások visszavonása. Ne kapcaolja ki a számítógépet. Miért van ez? Már harmadjára próbálom a Windows 10-et frissíteni, de nem sikerül. Mit kell ilyenkor csinálni? Mi a hiba?

2022. júl. 21. 23:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Bármi. (nincs elég info)
2022. júl. 22. 00:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Igazából ennek ezernyi oka lehet, a Windows meg van annyira cuki, hogy szinte semmi érdemleges információt nem közöl a hibáról. "Valami hiba történt", meg hasonlók. Aztán d*gd fel magadnak a gépet, ha netán orvosolni akarnád a hibát... Tipikus Microsoft.

Esetleg az eseménynaplóban nézelődhetsz, hátha valami konkrétabb hibát is találsz... de ha nem, akkor legfeljebb csak találgathatunk. Történt valami a géppel/rendszerrel mostanában, a legutóbbi sikeresfrissítés óta?

2022. júl. 22. 05:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Azóta van ez, hogy amikor a gépemben tönkrement az SSD, én megjavítottam azt. Lehet, hogy az a baj, hogy az SSD meg van javítva. Mert amikor az SSD nem működött, akkor tudta a gépem frissíteni a Windows 10-et.
2022. júl. 22. 05:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Hogyan javítottál te SSD-t??
2022. júl. 22. 05:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Flexel.
2022. júl. 22. 07:56
 6/9 anonim ***** válasza:
4%
Nem tudom, de örülj neki! Azért a biztonság kedvéért tiltsd le a Windows Update szolgáltatást, nehogy egyszer mégiscsak sikerüljön! A win10 frissítései több kárt okoznak, mint amennyitől megvédenek.
2022. júl. 22. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Ha nemszóltál volna, bölcs maradtál volna.
2022. júl. 22. 08:34
 8/9 A kérdező kommentje:

Úgy javítottam meg az SSD-t, hogy el volt mozdulva a helyéről, mert ki volt lazulva a tartócsavar, én visszaállítottam a helyére az SSD-t, jól becsavaroztam a tartócsavart és még azóta nem mozdult el és jól működik a gép, csak a Windows 10 frissítést nem tudom telepíteni.

Amúgy hogy lehet letiltani a Windows frissítést?

2022. júl. 22. 17:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy mindig, amikor leállítom a gépet, rá se kattintok a frissítés és leállításra, de az elkezdi nekem frissíteni a Windows 10-et, akkor ez nem sikerül, visszavonja a módosításokat, oszt újraindul. Ez így negyvenöt perc szerencsétlenkedés a semmiért. Hogy tudnám letiltani ezeket a frissítéseket?
2022. júl. 22. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!