Miért lassú a gépem?
Van egy régi laptopom ami elégé lassú.Először úgy tűnne mintha nem de amint meg akarok nyitni egy alkalmazást már nem látszik.Rányomok az alkalmazásra és sokkal később nyissa csak meg.Először a hddre gyanakodtam és csak az van benne majd gondoltam hogy az appok megnyitásáért a ram felel de a ram terhelése nem ment nagyobbra mint 20%.Utánna vettem észre hogy lehet a CPU a rossz mert a terhelése a főoldalon úgy hogy előtte állítottam alaphelyzetbe a gépet ilyen 80-100% szóval szerintem az miatt de jó lenne másnak is a véleménye.Azért kérdezem hogy melyiket cseréjem ki újra.
A gép adatai:
Ram-8gb
CPU-intel i3 2ghz
GPU-Nvidia GeForce 920mu
A gép asus és windows 10
Attól is függ mit használsz, nem csak az a lényeg milyen a gép, mert ez internetezésre és videókra bőven elég. Játszani, vágni meg nagyon kevés.
Érdemes néha újra is tenni az operációs rendszert, takarítani és bekenni hővédő pásztával a CPU-t. Sok az a 80-100%.
#2!
“Először a hddre gyanakodtam”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!