Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meg lehetne valahogy gyorsítan...

Meg lehetne valahogy gyorsítani az átmásolást?

Figyelt kérdés

A régi gépemből kivett SSD tároló, hozzá van csatlakoztatva a gépemhez, illetve csak akkor, ha valamit akarok rajta csinálni.

Most szeretnék dolgokat átmásolni róla a gépemre, de olyan lassan vánszorog, hogy ha így haladok, akkor naponta csak 1 fájl-t másol át, vagy még át sem másolja. Miért ilyen lassú? Meg lehetne valamivel gyorsítani. Egyébként hely is van rajtuk, a volt SSD tárolón is, amiről másolnék, illetve a gépemen is.

2023. aug. 6. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy az SSD haldoklik, vagy az összeköttetés (kábel, külső ház) vacak.
2023. aug. 6. 17:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Biztos az SSD, mert a többi, amit csatlakoztatok hozzá rendesen működnek. Mit tudnék csinálni gyorsan, hogy még mentsem, amit menthető, mármint a fájlokat. Egyszerűen nem másolja át őket.
2023. aug. 6. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Usb2 helyett használj usb3-at..
2023. aug. 6. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Másold át azt, ami pótolhatatlan, a többit pedig majd utólag pótolod.

Nekem nemrég a 2 TB-os winyóm szállt el, de pótolhatatlan adat volt rajta, mivel a számomra fontos adatokat (fotók, saját doksik, stb) több helyen is tárolom, így az új SSD-re (2TB-os SSD-vel pótoltam a winyót) könnyű volt visszapakolni...

2023. aug. 6. 17:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy még egy pl. 156 MB-os fájl-t sem képes átvinni.

Ha törlök róla valamit, visszaállítja, látom megint ott van. Most már, ha ráteszek valamit, utána eltűnik róla.

Tegnap, illetve tegnapelőtt egész nap kínlódtam vele, mert van amikor hiába csatlakoztatom, nem jelenik meg a csatlakoztatott meghajtó, ez esetben a D meghajtó. Mert mikor el lett távolítva a gépből, úgy látszik a D meghajtóra lettek másolva a fájlok.

Idáig tökéletesen működött, mikor csatlakoztattam, és rátettem egy-két fájlt, mert egyébként nem volt használatban. Gondoltam később rendbe teszem, és átmásolom majd egy másikra, amik kellenek.

Nem tudom hirtelen mi lett vele, tegnap még a hangfájlokat is elindította, ma már azt csinálta, hogy folyamatosan ment egy csík, mintha nem tudná beölteni. A gépen tökéletesen működnek a hangfájlok is, tehát ezzel az SSD-vel van a gond. Ezért akarnám menteni róla, amit lehet, de hát egyszerűen nem lehet, mert még másolni sem hajlandó. O vagy 1% van már egy fél óráig, mikor megunom, és megint kilépek belőle, mert abból semmi sem lesz így.

2023. aug. 6. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
HDSentinel mit mond róla..?
2023. aug. 6. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdemesebb lenne csinálni egy teljes képfájlt az SSD-ről. Nem normálos, ami történik. Meg fog dögleni.
2023. aug. 7. 00:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Na most az a helyzet, hogy működik, csak a hangfájlokat nem tudja betölteni, folyamatosan megy a csík alul, tehát nem tudja lejátszani, elindítani.

Ami azért érdekes, mert ugyanezen SSD-én egy másik fájl-ban is vannak hangfájlok, azokat simán betölti és el is indítja.

Lehet, hogy ezek a hangfájlok, amik nem indulnak, megsérültek, mikor át akartam őket másolni a gépre? Viszont hibát nem ír ki, csak lassú, mint a csiga, és a médialejátszó nem indul el, alul megy folyamatosan a lejátszó csík, tehát nem áll meg, mint mikor megy a lejátszás.

2023. aug. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!