Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet-e gyorsitani a VPN-en?

Lehet-e gyorsitani a VPN-en?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Otthonról dolgozók éppen és mikor a távoliasztalra belépek nagyon gyakran lefagy és bontani kell a kapcsolatót, kollégáim elmondása alapján nekik nincs ilyen gondjuk és minden gyorsan megy nekik.

A főnököm kettő lehetőséget mondot, hogy lehet a proxy beállitásokall van baj vagy az internet sebeséggel (ennél a lehetőségnél annyit tudtam csinálni, hogy internetsebesség teszt alapján mikor nem voltam fent a VPN akkor 90mbit/sec ha igen 12. )

Sajnos én nem vagyok szakértő a témában ezért kérdezlek titeket milyen lehetőség van a problémára és hogyan lehetne megoldani, segitségeteket előre is köszönöm!

2021. ápr. 20. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Beszéltél a rendszergazdával erről?

Ő mit javasolt?

2021. ápr. 20. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy kell beállítani a VPN-t, hogy az internet ne arra menjen, csak az a belső forgalom, ami másképp nem elérhető kívülről. Így a nem oda való forgalom nem terheli a VPN-t. A rendszergazda tud segíteni neked ezt beállítani. Lehet, hogy központilag kell ezt intéznie.
2021. ápr. 20. 20:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Kis iródában dolgozunk így a rendszergazda a főnököm is a leírásban közölt próblémákat hozta fel.

Az adatforgalom átállitására van esetleg valamilyen útmutató?

2021. ápr. 21. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!