Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tphone pro 5g névjegyek...

Tphone pro 5g névjegyek módosítása?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kolléganőm kapott egy új tphone pro 5g telefont és a névjegyzéknél nem tudjuk módosítani a meglévő névjegyeket. Iphone-os vagyok, nem vagyok nagyok jártas android vonalon, de az én céges telefonom egy redmi note 9 pro. Látszólag ugyan az az android fut rajta és nálam a névjegyzéknél ha rámegyek valakire akkor egy ceruza ikonnal tudom módosítani, na ez a tphone-nál nincs ott és sehol sem találjuk ezt a funkciót benne. Valakinek valami ötlet?😃

2023. júl. 28. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem tudom, hogy a Telekom milyen gyári névjegyzék alkalmazást rakott rá, esetleg sajátjuk van-e. Töltsd le a play áruházból a Google névjegyek alkalmazást, és abban ha rákattintasz valakinek a nevére, megjelenik a névjegyprofil, és ot lesz, hogy "Névjegy szerkesztése" fölül.

2023. júl. 28. 12:54
 2/2 anonim ***** válasza:

A szolgáltató által közzétett magyar nyelvű felhasználói kézikönyv ( [link] ) 10. oldalán szerepel:

"4.2 Névjegyek

A Névjegyek segítségével könnyen és gyorsan hozzáférhet az elérni kívánt névjegyhez. A funkció használatához kattintson az Alkalmazások menüpontból a Névjegy ikonra.

...

Névjegyek szerkesztése

Szerkesztéshez nyomja meg a névjegyadatok képernyőjén található [Névjegy szerkesztése] ikont.

* Ha végzett, kattintson a MENTÉS gombra."

[link]

2023. júl. 28. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!