Melyik oldalt tudom fellőbi a TV-re?
Szóval… mikor a Netflix, vagy HBO max oldalán fent vagyok és nézni szeretnék valamit, akkor elindítom a filmet, megállítom, a sarokban rányomok egy pici ikonra, és bumm. A tv-n van a film. Szerintem ez mindenkinek ismerős.
De ha animét akarok nézni, pl indavideo, vagy magyaranime-n akkor ott nincs ez a lehetőség és csak telefonon tudom nézni. Van esetleg olyan oldal, amin elérhető ez a funkció? (És vannak fent animék) ez azért fontos mert szeretném a Naruto shippudent TV-n nézni, mert rossz a szemem a feliratokhoz kis képernyőn.
Nincs ilyen, mégis mit vársz? :D A Netflix, HBO azok szolgáltatások, amikért fizetsz, ebben benne van az, hogy nézheted őket az okostévéden is.
Az indavideo meg egy huszadrangú videomegosztó, ahol illegálisan érhetők el animék
Netflixhez hasonló streaming a Crunchyroll meg a Funimation, azokat lehet nézni okostévén is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!