Van még normális, vezetékes egér?
Az árukeresőn szinte csak vezetékes sz*rok jönnek sorra.
Most ilyesmit használok: [link] talán egy kicsit más a pontos fajtája. Jó lenne, csak hamar elkezd az ilyen egér visszafelé görgetni, amikor lefelé akarok menni és olyankor szó szerint csak egy odacsapás segít rajta. Volt ugyanilyenem, ami a mozgást szerette visszafelé csinálni pár hét/hónap után.
Most már vennék egy normálisat, de nem akarok kiadni érte 5-6 ezernél többet és ne ilyen legyen légyszi, mert ezektől a falra mászok már: [link]
(mármint ilyen gagyi fajta, csak vezetékesben)
#19 "Nem is ez az ország lenne, ha nem jönne egyből egy ilyen mitugrász. Képzeld, hogy valószínűleg magasabb a végzettségem, mint neked. Egyszerűen csak ez az ország, amit a magadfajta hülyék választottak. ;)"
Persze, mégis 85ezret keresel. Én egyébként sem élek Magyarországon már, na most ehhez mit szólsz?
22: Attól még magyar vagy. Nem az ország a problémás, hanem a nép. Mindegy.
Egyébként még ha tanulatlan is lennék, még ha hajléktalan is lennék, vagy bármi ilyesmi, akkor se lenne oka rá, hogy f*szfejkedjen, mert többnek gondolja magát bárkinél. Nevetséges. Dolgoztam gyárban, eladóként boltban, stb és nincs oka senkinek nagyképűsködni. Tapasztalatból mondom, hogy pont az ilyenek, mint ez az illető, a legalja. Nem, nem rosszból, hanem mert ez az igazság.
#23 "Attól még magyar vagy."
És ha nem?
"akkor se lenne oka rá, hogy f*szfejkedjen, mert többnek gondolja magát bárkinél. Nevetséges"
A nevetséges az, hogy minimálbér alatt keresel. Egyáltalán nem gondolja senki magát többnek.
"Dolgoztam gyárban, eladóként boltban, stb és nincs oka senkinek nagyképűsködni. Tapasztalatból mondom, hogy pont az ilyenek, mint ez az illető, a legalja. Nem, nem rosszból, hanem mert ez az igazság."
Senki nem nagyképűsködik, bár lehet ilyen szar fizetés mellett annak tűnik már az is, ha valaki meg meri mondani, hogy olcsón szart kapsz.
"Nem tudod, de az egyetemnek semmi köze az intelligenciához."
Valahogy azért mégis be kell kerülni oda, neked ezek szerint nem sikerült.
"Ismertem már pár nagypofájú emberkét, akiknél nagyobb s*ggfej nincs a világon és egy diplomán kívül semmit nem tudnak felmutatni."
Hát ők biztosan többet keresnek 85ezernél és nem fog fájni, ha mondjuk 5000Ft-al többet kell költeni egérre, hogy minőségit kapjon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!