Vetem egy új videókártyát gigabyte geforce gtx 1060 és nem kaptam hozzá semmi vezetéket vagy átalakitott ez normális? Senki nem kap hozzá?
Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 18:34
1/5 anonim válasza:
Nem adnak, manapság minden tápon van olyan csatlakozó. Amelyiken nincs, azt meg nem is érdemes megvenni.
Ha nagyon kell, számtech boltban adnak.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem azzal van bajom hogy a videokártya DVI-D Dual Link Male bemenetű és nincs átalakító hozzá nem kaptam és nem bírom a monitort összekötni a videokártyával és így nem bírom használni hogy ez normális hogy egy 77k videokártyához nem jár egy átalakító?
2016. nov. 1. 20:01
4/5 anonim válasza:
Sajnos manapság divat. A gyártók már eleve feltételezik, hogy mindenkinek divi-d vagy hdmi csatis monitorja van. Én az enyémhez vettem egy hdmi-vga átalakítót, így minden okés.
5/5 Colix válasza:
nem szoktak adni, érdemes beszerezni, átgondolni vétel előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!