Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egyáltalán értelme, vagy...

Van egyáltalán értelme, vagy relvanciája a google és a facebook cégértékeléseknek?

Figyelt kérdés

A cégek 99 százaléka úgyis megkéri a rokononkat és az ismerősöket, vagy az alkalmazottakat, hogy dobjanak egy 5-ös értékelést. A kicsit élelmesebbek megkérik őket, hogy írjanak mellé pár dícsérő mondatot is. A Facebook értékelésekre is igaz ugyanez.

Full kamu az egész.

Én is kaptam már ismerősöktől kéréseket, hogy adjak már egy ötöst. Mondtam, hogy jó, persze, ha lesz rá időm (de nem tettem meg, mert nem tartom tisztességes dolognak).

Nekem a saját vállalkozásomnak be sincs állítva az értékelés, mert egy nagy kamunak tartom és félrevezetőnek.

Te hogy vélekedsz erről?

2023. jún. 24. 13:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az alkalmazások fejlesztői fifikásak. Bele szoktak tenni egy saját értékelő kérdést az alkalmazásokba, hogy mennyire tetszik és ha jó értékelést ad a felhasználó, akkor dobják fel, hogy pontozd az Appstore és a Palystore oldalán is. Ez sokáig működött. Már rájöttek a mérges felhasználók, hogy kerüljék a saját értékelőt és az alkalmazásbolti oldalon írják meg a panaszokat.

A hülyébb fejlesztők már azzal lebuktak, hogy ugyanazzal az IP címmel értékelték fel egy másik fiókról a saját alkalmazásukat.

2023. júl. 1. 18:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyszerű felhasználó, aki olvassa a visszajelzéseket, nem látja, hogy 20-ból 19 ugyanarról az IP címről lett leadva és azt sem tudja ellenőrizni, hogy kamu profilról jön-e, vagy hogy az összeset a cég alkalmazottjai írták. Ezért nem gondolom, hogy "lebuknak" a fejlesztők.
2023. júl. 1. 20:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem a felhasználók, hanem a Google és az Apple előtt buktak le az azonos IP címmel. Több ilyet kitiltottak már, néhányan a hírekbe is bekerültek.
2023. júl. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!