Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van értelme a görgővel megnyit...

Van értelme a görgővel megnyitni linkeket?

Figyelt kérdés

(Nem kérek arról kioktatást, hogy ismeretlen eredetű linkekere nem kattintunk, tisztában vagyok vele. Jó pár évnyi internetezésem során még nem sikerült ellopniuk bármilyen fontos adatom, vagy fiókom. Köszi.)

Szóval, ha ugye görgővel kattintunk rá egy hivatkozásra, akkor az megnyitja az oldalt egy külön oldalon, de úgy konkrétan nem dob rá minket, mintha bal egérrel kattintanék rá. Ez védelmet nyújthat az olyanok ellen, amik például kattintásra töltenek le valami a gépedre vagy lopnak el adatot? Nem akarom kísérteni a sorsot, csupán érdekel, hogy ez biztonságosabb-e, vagy totál hülyeség.

2023. máj. 31. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Külön lapon nyitja meg, nem oldalon. Semmi jelentősége nincsen, hogy görgővel vagy kattintással nyitod meg, az eredmény ugyanaz: betöltődik a weboldal.
2023. máj. 31. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét esetben betölt az oldal vagy bármi más rajta-általa, a görgővel annyit szabályzol hogy a háttérben tartsa az új lapot megnyitva (és később váltasz át), vagy egyből átugorjon rá.
2023. máj. 31. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Ezt is görgővel nyitottam meg. Igen van értelme.
2023. jún. 1. 05:15
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Sőt görgővel is zártam be
2023. jún. 1. 05:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy megnyílik az oldal, a malware szempontjából semmi különbség nincs. Én amúgy szinte mindig így nyitom meg az oldalakat, mert az esetek többségében nem akarok elnavigálni az eredeti oldalról, pláne, mikor több link van és mindet végig akarom olvasni.

Idegesítő, hogy néhány weboldal úgy van megcsinálva, hogy ha görgővel kattintasz, akkor is elnavigál és nem új lapon nyitja meg.

2023. jún. 1. 09:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!