Ha nagyon alapszinten kiképzem magam programozásból, találhatók vele munkát?
Korábban tanultam informatikát még suliban. Ez volt 15 éve. Másfelé kerültem el, nem is foglalkoztam vele, de az alapok megmaradtak. Ezzel együtt kiestem az informakita világából.
Ha nagyon alapszinten visszahozom a dolgokat, lehet esélyem állást találni?
Furának tűnik, de arra gondoltam ezt a két könyvet venném végig elsősorban. Aztán nyilván többet is, szépen sorjában.
Mi a véleményetek?
"Ha nagyon alapszinten visszahozom a dolgokat"
Ha visszahozod a dolgokat, akkor a 15 évvel ezelőtti állapotba fogsz jutni. Azzal meg nem érsz már semmit 2023-ban!
[Igaz nem 15, hanem jó 25 évvel ezelőtt csináltunk egy barátommal egy internet kávézót. Én csináltam a weblapját. Körülnéztem a piacon, elemeztem a lehetőségeket és megvásároltam a NetObject Fusion nevű alkalmazást. Amíg a domain regisztráció és a tárhely bérlés lezajlott, addigra elkészítettem a honlapját a kávézónak. Az idén a családban merült fel igény egy honlapra. Körülnéztem a piacon, elemeztem a lehetőségeket. Arra jöttem rá, hogy a WordPress még csak nem is a legjobb megoldás egy reszponzív honlap elkészítéséhez, de csak ahhoz kellene 6-10 hónap, hogy azt rendesen megtanuljam. Rendes vásárolt SSL-lel, bankkártyás fizetési lehetőséggel, stb. Szóval szó sincs arról, hogy 1 hét alatt összedobtam volna a weblapot. Inkább megfizetünk egy profit, aki évek óta ezzel foglalkozik, mert korábban volt 1-2 éve arra, hogy magas színvonalon megtanulja (esetleg a joomlával együtt) ... ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!