Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha nagyon alapszinten kiképzem...

Ha nagyon alapszinten kiképzem magam programozásból, találhatók vele munkát?

Figyelt kérdés

Korábban tanultam informatikát még suliban. Ez volt 15 éve. Másfelé kerültem el, nem is foglalkoztam vele, de az alapok megmaradtak. Ezzel együtt kiestem az informakita világából.

Ha nagyon alapszinten visszahozom a dolgokat, lehet esélyem állást találni?

Furának tűnik, de arra gondoltam ezt a két könyvet venném végig elsősorban. Aztán nyilván többet is, szépen sorjában.

[link]

[link]

Mi a véleményetek?

2023. jún. 20. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Troll vagy ?
2023. jún. 20. 17:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem.
2023. jún. 20. 17:51
 3/12 anonim válasza:
65%
Ez az 50es segédmunkás csávó, aki most akar informatikusnak tanulni? Még mindig nem kezdted el? Pedig bizonygattad, hogy jó lesz az...
2023. jún. 20. 17:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Sem 50es se segédmunkás nem vagyok.
2023. jún. 20. 18:04
 5/12 anonim válasza:
65%
Hát, ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy ha végigveszed a gyereked negyedikes angolkönyvét, akkor találsz-e angolos munkát... na szerinted?
2023. jún. 20. 18:08
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem, az alapszint nem eleg. Ne gyerekeknek valo konyvekbol akarj tanulni! Vannak egyetemi szintu tankonyvek es videok is.
2023. jún. 20. 18:12
 7/12 A kérdező kommentje:

#6, igen tudom. Viszont ez jó lehetne arra hogy felfrissítsem a tudásom. Mint mondtam eléggé elfelejtettem mindent. Utána persze jöhetnének összetettebb tankönyvek is.

Ha úgy ítélitek meg hülyeség, akkor nem biztos hogy erőlködni fogok rajta.

2023. jún. 20. 18:38
 8/12 Potyondi Gergely ***** válasza:
100%

Ha programozásból szeretnél megélni akkor nagyon jónak kell lenni benne.

Sajnos nagyon kicsi rá az esély hogy alapszinten találj munkát, de nem lehetetlen.

2023. jún. 20. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs tapasztalatod, akkor dolgozz valami pet projecten, amit referenciaként bemutathatsz, és protekcióra is szükséged lesz.
2023. jún. 21. 08:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez teljesen abszurd.

Ha érdekelne, értenél hozzá és ebben a közegben mozognál gyerekkorod óta.

A programozó nem betanított munkás.

2023. jún. 21. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!