Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen mértékben akadályozná...

Milyen mértékben akadályozná a WiFi routert, ha egy könyvespolc mögött van?

Figyelt kérdés
Eléggé korlátozott, hogy hol lehet elhelyezni a lakásban, és a legjobb helye az egyik falon van, de most pont oda kerülne elé egy magas könyvespolc. Ez nagyon akadályozná?

2023. máj. 22. 17:03
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
#20 Hosszabbítani bármit lehet, sokminden megoldható, akár háromszor is körbetekerhetném kábelekkel a helyiséget de attól még a szobából nem tudom kivinni, mert itt van a bejövő. Itt körben végig polcok vannak/lesznek, 4 fal mentén. A kérdés tehát: mögé tegyem, ahol előtte van a polc hátulja, egy farost lemez. Vagy fölé, ahol már a plafon magasságában lenne? Esetleg a polc oldalára, ahol viszont így két polc között lenne? A polc hátuljára lyukat fúrni most nem opció.
2023. máj. 23. 14:02
 22/25 P.O.C. ***** válasza:
Hát polc mögé semmiképp sem ha jót akarsz magadnak. A többi meg te látod úgyis.
2023. máj. 23. 14:22
 23/25 anonim ***** válasza:

"a szobából nem tudom kivinni"

Eddig nem is volt arról szó hogy más szobát is el kéne wifivel látnia.

Azt a 50nm szobát ellátja akár a szekrény tetején van akár az oldalán.

De ha egy 747 repülőgép hangárról van szó akkor bárhova teszed kevés lesz.

2023. máj. 23. 14:24
 24/25 A kérdező kommentje:
#23 Már leírtam, hogy nem abban a szobában használjuk az eszközöket. Nem is tartózkodunk ott szinte soha. De csak itt tudták elhelyezni a routert, amit ugye hoztak a digitől, hogy azt kell használni.
2023. máj. 23. 14:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Akkor húzz át a másik szobába egy utp cat5e kábelt, végére egy MM-ben vett ócsó router és így kösd be: [link]
2023. máj. 23. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!