Hogyan tudnék ingyen könyvekhez jutni?
Nagyobb számban ingyen könyveket keresek. Láttam olyat, hogy pl. egy költözés esetén az emberek szeretnének megválni a könyveiktől. Viszont ezen kívül nem tudom, hogy hová mehetnék el annak érdekében, hogy akár régebbi, használt könyveket elhozhassak. Nagyon szívesen olvasom őket, viszont egy könyvespolc feltöltését szeretném meggyorsítani.
Hol keresgéljek?
Én max a könyves nyereményjátékokat tudnám mondani (instagramon meg mindenhol), mert amúgy ingyen nem nagyon fogsz hozzájutni könyvekhez.
De szerintem ha üres a könyvespolc, olyan könyvekkel töltsd fel amiket tényleg elolvasol, és jók, ne csak dekoráció legyen :D
hármas és négyes válaszoló:
Valamilyen szinten igazatok van, nem tudnék ezzel vitatkozni. Viszont mivel rövidebb idő alatt nem volnék képes annyi könyvet elolvasni, hogy a könyvespolcom megteljen, kicsit szeretném felgyorsítani a dolgot. Ettől függetlenül az egyik kedvenc elfoglaltságom az olvasás és szinte bármit szívesen elolvasok. Így idővel a feltöltött polcon lévő könyvek elolvasásának is a végére érnék.
Nagyon köszönöm a válaszokat és a véleményeket!
Ha el tudsz jönni érte, akkor kb 100 darab könyvem van, amit nálunk nem olvas senki, és szívesen odaadom 🙂
Ha küldesz privátban egy e-mail címet, tudok listát küldeni. Nem muszáj mindet vinni, nyugodtan válogathatsz is belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!