Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem a helyére a...

Hogyan tegyem a helyére a könyvespolcot?

Figyelt kérdés
Szóval rendeltem egy szekrényt, ami jelenleg a szoba közepén áll. Itt állok egyedül (egyedülálló vagyok xD), nőként, nyilván megemelni egy egész könyvespolcot nem tudok. Az egyik falhoz szeretném tolni, viszont nyilván úgy, h ne karcoljam fel az egész padlót. Hogyan tudnám helyére húzni, ez kb 1.5 méter távolság csak, hogy a padló ne sérüljön?
2022. okt. 18. 08:47
 1/10 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Szólni kell a szomszédnak/rokonnak.

Az alján van filctappancs? Akkor nem karcolja a padlót

2022. okt. 18. 09:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A filctappanccsal is vigyázni kell, mert ha csak ragadós, akkor könnyen lecsúszik tolás közben észrevétlenül, és megy a karcolás. De lassan megoldható centiről centire, ha kell egyedül is.
2022. okt. 18. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Régi vastag törölközőket kellene tudni a padló és a szekrény alja (lába) közé tenni. Lehet mégiscsak segítséggel, de nagyon óvatosan annyira meg kellene tudni dönteni valakinek, hogy a törölközőket be lehessen húzni alája. Azon már szánkóztatható. A kiszedés is külön művészet. De így nem kell megemelni.
2022. okt. 18. 09:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Nincs alatta filc. Fa szekrény, lába nincs, egy egybefüggő fa polc, úgy értem nem lehet alá nyúlni meg ilyenek. Fél oldalra egyedül is meg tudom dönteni, kipróbáltam. Akkor sztem oda tudok tenni törölközőt. :) Köszönöm!
2022. okt. 18. 09:13
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
légpárnával :D
2022. okt. 18. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Merre vagy? Ha a közelben arra kerülünk!
2022. okt. 18. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincsenek férfiak a lépcsőházban, akik segítenének? Szólj nekik.
2022. okt. 18. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Törülközőnél olcsóbb a rongyos ruhanemű vagy a száraz felmosórongy, ha tolni kell. Arra azonban ügyelj, hogy magas polcot esetleg érdemes a falhoz rögzíteni, különben hajlamos lesz bedőlni a szoba felé.
2022. okt. 18. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Kartonpapír is jó.
2022. okt. 19. 20:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Sikerült törölközővel köszönöm szépen:)
2022. okt. 25. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!