Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint érdemes...

Véleményetek szerint érdemes így továbbhaladni ebben a tesztelői munkakörben?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy X nevű céghez. Sajnos nincs kafetéria és egyéb juttatás sem. Viszont szép és komfortos irodai környezet van, de home office nincs.

Viszont junior manuális tesztelőként 1-2 éves tapasztalattal majdnem 500ezer forintos nettó bérbe ki tudtunk egyezni.

Ti elfogadnátok ezt, mi a véleményetek, javaslatotok?

2023. máj. 17. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem mindegy,mi az 1-2év tapasztalat. 1-2évet nyomkodtad az UI-t, vagy tudsz adatbázist kezelni, ismersz pár linux parancsot, használtál postman-t/soapui-t stb.

Mivel foglalkoztál korábban?

2023. máj. 17. 14:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy kis startup csapat részese voltam, nem volt nagy változatosság, UI-t teszteltem 98%-ban.
2023. máj. 17. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:
És most mi a feladat? Be tudod másolni a leírást? Mert ha ugyanez szinte,akkor win. :-)
2023. máj. 17. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!