Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne egy ilyen...

Mennyibe kerülne egy ilyen számítógép/laptop?

Figyelt kérdés

Nem kell tudnia semmilyen játékot sem elfuttatnia csak bírja az office programokat, gyors internetelés, kevés betöltési idő. Esteleg még visual studio code és társai stb. is menjenek rajta, meg az interneten elérhető hasonló szerkesztő, management programok, zoom hívások, több oldal, alkalmazás egyidejű használata.

Sajnos nincs nagy keretem rá, minnél olcsóbb annál jobb, de nem is sajnálom rá a pénzt, mert nem szeretnék egy lassú gépet, szóval ha kicsit drágább az sem baj!

2023. máj. 12. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja meg persze 512 SSD, mindig egy 4TB backup HDD, 1TB mindig csak az aktuális melóknak, és legalább 16GB RAM, sebesség általában nem számít, ár/érték számításhoz a leggyorsabb nem elszállt árkategória teljesen jó ilyesmire.
2023. jún. 21. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Ajj, tök hülye vagyok ma: SSD-ből nyilván a jó sebességű M.2 NVMe lesz a gyors és olcsó, alaplapot ennek megfelelően válassz lehetőleg!
2023. jún. 21. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:

8: Ezek pont a "gamereknek" számítanak. Én kódolásból élek, és a billenytyűzetem+egerem összértéke kb 6ezer forint, nagyjából 3 évente cserélem hasonló árakon. Széket nem használok, egy 5ezer forintos fitness labdán ülök, ez a derekam miatt jobb, mint a "világítmertgémer" székek.

Ha dolgozol akkor a "szerszámnak" termelnie kell a pénzt, nem pedig vinnie.

2023. jún. 21. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!