Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne egy ilyen...

Mennyibe kerülne egy ilyen számítógép/laptop?

Figyelt kérdés

Nem kell tudnia semmilyen játékot sem elfuttatnia csak bírja az office programokat, gyors internetelés, kevés betöltési idő. Esteleg még visual studio code és társai stb. is menjenek rajta, meg az interneten elérhető hasonló szerkesztő, management programok, zoom hívások, több oldal, alkalmazás egyidejű használata.

Sajnos nincs nagy keretem rá, minnél olcsóbb annál jobb, de nem is sajnálom rá a pénzt, mert nem szeretnék egy lassú gépet, szóval ha kicsit drágább az sem baj!

2023. máj. 12. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Azért jó lenne tudni, hogy mégis milyen árig, milyen ár alatt szánsz rá pénzt.

Itt van pár:

Acer Swift 1

ASUS VivoBook Go

2023. máj. 12. 18:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Kb 400e forintot max
2023. máj. 12. 18:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Asztali gép is megfelel
2023. máj. 12. 18:13
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos csak 400e Ft, ez komoly? Fele ennyiért kapsz megfelelő gépet.
2023. máj. 12. 18:16
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Macbookot vegyél
2023. máj. 12. 18:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért írtam ennyit mert most van egy gépem de sokszor lefagy és van hogy 5 perceket kell várni! Inkább rászánok egyszer egy nagyobb összeget, de nem szeretnék még egy ilyen problémás eszközt.
2023. máj. 12. 18:26
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell végletekben gondolkodni. Én pl. egy kb. 5 éves használt Dell üzleti gépet vettem kb. 2 éve 90e Ft körül, gyors, és tökéletesen működik.
2023. máj. 12. 20:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Jaja, hardverapró a barátod, ilyen célokra rettenet jókat előválogattak neked azok, akik mostanában cserélnék a cuccot. A fennmaradó pénzből meg bőven tudsz SSD-t meg ramot szerválni, meg jó backup megoldásba invesztálni, komolyabb melóra ahol a legtöbbet vagy nagy monitor, korrekt bill+egér, betyár jó szék, ezek mind iszonyú fontos dolgok, ha nem napi 1-2 óra a komolykodás rajta. Netelni meg nekifekszel, esetleg egér, oszt jocaka.
2023. máj. 13. 09:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Használtan kb. 50ezer forint
2023. jún. 21. 20:49
 10/13 anonim ***** válasza:
AMD, régebbi generáció, G végű procik, minél magasabb órajellel. Ennyi. Várjuk alaplapos kérdésedet ezzel kapcsolatban szeretettel.
2023. jún. 21. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!