Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a megoldás? lent...

Mi lehet a megoldás? lent kifejtem.

Figyelt kérdés

Mi a fenet tudnek csinalni a gepemmel. Telepitettek ra windowst, de allandoan frissitgeti magat es nem tudom kikapcsolni. Meg az office probaverzio lehetett es letiltotta magat, nem tudok wordot, meg mar semmit sem hasznalani rajta.

tudtok segíteni?

2023. máj. 10. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem tűnik hibának. A rendszer frissen telepítve megpróbálja utolérni a legfrissebb frissítési jegyzék állapotát, az elején több dolgot szed össze.

Az Office pedig nem jár ingyen a rendszerhez, az csak 30 napos próbaverzió ha nem veszed meg vagy fizetsz elő az O365-re.

2023. máj. 10. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
húzd ki az internet kábelt és kapcsold ki az automatikus friisítést
2023. máj. 10. 20:47
 3/4 Somló Volán Zrt. válasza:
Úgy tudom, hogy azt lehet szabályozni, hogy milyen gyakran frissítgesse a windowst valahol a beállításokban. A word meg fizetős program. Kell csinálj egy fiókot oda lehet azért nem jó, a máski tippem meg az, hogy meg kell venni. Biztos van fent a neten tört változata is, de azzal óvatosnak kell lenni a vírusok miatt. Remélem tudtam segíteni.
2023. máj. 10. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:
60%

A frissítéseket hagyjad végigmenni, majd végez vele. Lehet, hogy aki telepítette, egy régebbi Windows telepítőt használt, azért erőlködik a frissítésekkel.

Ami pedig az Office-t illeti, ha van gmail fiókod, akkor használhatod a Goggle Dokumentumokat és a Google Táblázatokat ingyen. Sokkal fapadosabb, mint a Microsoft Office, de otthoni használatra kb elég. Ha ennél többet szeretnél, akkor ott van az ingyenes Libre Office, ami teljes mértékben ki tudja váltani az MS Office-t.

2023. máj. 11. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!