Végleg elvesztettem az adataim, vagy vissza lehet még nyerni?
Figyelt kérdés
Biztonsági mentést csináltam a rendszermeghajtóról,átmásoltam egy direkte erre arra célra készített partícióra,majd újraraktam a wunowst. A probléma az,hogy a felhasználói adatok egy jeletős része hiányzik! És fogalmam sincs,hogy miért! Hogyan tudnám maradéktalanul visszanyerni a cuccaim? A teljes családi kép és zenegyűjtemény oda lett?2010. okt. 9. 23:23
1/10 anonim válasza:
Teljes formázás után reménytelen.
2/10 anonim válasza:
Vannak cégek, amik adatok helyreállításával foglalkoznak, de nagyon drága.
3/10 anonim válasza:
van egy progi kis mentőöv az ikonja nekem segíett formatálás után képeket visszahozni
5/10 anonim válasza:
Vissza lehet hozni, de ha már felül lett írna a partíció azóta akkor kevesebb az esély rá.
6/10 A kérdező kommentje:
Recuvaval próbálkozom,hátha megoldja.
2010. okt. 10. 00:22
7/10 A kérdező kommentje:
23:52-es
Minden ilyen proginak mentőöv az ikonja (legalábbis a legtöbbnek),ha nevet tudnál mondani,akkor segítenél.
GetDataBacket már próbáltam,nem segített.
2010. okt. 10. 00:26
8/10 anonim válasza:
Recuva-val csak azután sikerülhet ha csak simán törölted volna és nem formázod vagy nem irod felül! Léteznek olyan profi programok, amik 3x felülirás után is vissza tudják állitani az adatokat, de az már nagyon sokba kerülne. Én kétszeresen mentem a képeket épp az ilyen balesetek miatt: CD-re és külső vinyóra
9/10 anonim válasza:
Formázás után is visszanyerhetőek az adatok, de ha már egyszer felül lett írva, akkor nem állítható vissza az adat. A GetDataBack jó progi, ha ez nem segít, valószínűleg semmi...
10/10 anonim válasza:
Nekem a Panda Recovery segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!