Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet "kattintós"...

Hogyan lehet "kattintós" linket (url-t) csinálni? Film indítása kattintva, a linkre, induljon.. Ilyenre gondoltam, "//doodstream.com/d/vaj3mkp58mqb" csak többet linket (url-t) is elhelyezezni benne.

Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem teljesen világos, hogy mit akarsz. De szerintem még te sem tudod igazán, hogy mit szeretnél. Kezdjük az elején: egy weboldalt szeretnél ahonnan elérhetőek a filmek? De milyen filmek? Ezek a filmek hol lennének tárolva? Publikusan elérhető legyen? Vagy csak helyi hálózaton? Mi a célja az egésznek? Írd le, hogy pontosan mit szeretnél és akkor többet tudunk segíteni.
2023. máj. 3. 11:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Film linkeket elhelyezni benne, amikre ha rákattinok, (jelen esetnen a doodstream csak ugye a ht't'p-t nem engedi) új laponinduljanak a filmek.

Igen a linkek adottak már, csak nem tudom elhelyezni sehová.

és csak én tudjam elérni.

2023. máj. 3. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha Wordbe bemásolod a linkeket, az automatikusan URL-t generál belőle. Majd a fájl elmented "weblap" (.html) formátumban, amit a böngésző már kezel. Azt pedig vagy fájlból megnyitod, vagy csinálsz belőle egy könyvjelzőt a böngészőn belül, és akkor lesz egy saját offline gyűjtőlinked.
2023. máj. 3. 12:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, az lesz, win7-en úgy volt, 10-en nem működik nekem, de főleg telóra szerettem volna és kitenni TV-re.
2023. máj. 3. 12:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!