Mért nem müködik?
Figyelt kérdés
sziasztok!
adott egy laptop. aminek az a baja, amikor be kapcsolom szürke kép fogad! le csavaroztam a hátulját! és láttam hogy nincs benne ram. volt itthon nekem ramom. amit bele is raktam, de szintén szürke kép! mondták hogy akkumulátort vegyem ki mert lehet zárlatos. mert az is szokott ilyen hibát okozni, meg tettem! de szintén szürke kép fogad.
2023. ápr. 23. 12:29
1/2 anonim válasza:
Millió és egy baja lehet, ennyiből nem lehet megmondani a kijelzőhibától a szalagkábel szakadáson át a VGA vagy alapalp hibáig brmi elhet.
2/2 anonim válasza:
Ez szerviz sajnos. Ha te se értesz hozzá, itt most hiába lenne néhány ember, aki mégis, a láttatlanban tippelgetéssel többet árthatunk, mint segítünk...
Garancia gondolom akkor már nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!