Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új HP laptopot vettem, mégsem...

Új HP laptopot vettem, mégsem működik. Mi a gond?

Figyelt kérdés

Mysoft oldalrol rendeltem, de valahogy 10x lassabb, mint a muszaki adatok alapjan lennie kellene, van hogy percekig tolt es vegul nem hozza be az oldalt.

Most pár napja pedig teljesen elment egyik este egyik pillanatról a másikra a wifi jel a laptopon, de olyan szinten, hogy ki se jelzi a környező hálózatokat sem, egyik sem jelenik meg...

Mi lehet a baja?

2023. márc. 23. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

melyik típus pontosan? Milyen rendszer van rajta? Már telepítve kaptad, vagy te raktál rá rendszert?

Lehet driver probléma, lehet hardveres, lehet egy újratelepítés megoldaná. De ha nem akarsz vele xarakodni, küldd vissza.

Egyébként a HP jó laptopokat csinál, nekem egy 2008-as HP még a mai napig megy, bár nem tudom, hogy milyen minőségben dolgoznak mostanság.

2023. márc. 23. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

Azért a HP laptopok esetén sem egységes a minőség. A HP is gyárt 80-90 ezres belépőkategóriás laptopokat, meg 1,5-2 millió forintos felső kategóriásakat is. Természetesen a két termék között van minőségbeli különbség.

Én elsősorban szoftveres hibára gyanakodnék, hiszen egyszerűbb a rendszert újratelepíteni, ha gond van. Ha ez sem segít, akkor lehet gyanakodni valami hardveres hibára gondolni. Egyébként szerintem garanciára megcsinálják.

2023. márc. 24. 00:50
 3/3 NTBS ***** válasza:
Vidd vissza és megmondják.
2023. márc. 24. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!