Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 40+ szülők miért félnek...

40+ szülők miért félnek online vásárlásnál, hogy lelopják a pénzt a kártyájukról?

Figyelt kérdés

Anyám 20 éve legnagyobb magyar banknál dolgozik konkrétan ezzel kapcsolatban ügyintéz mégis olyan naívan áll hozzá és nem bízik meg az online fizetésben, még a megbízható oldalokon vagy a saját bankján keresztül se.

A bank hivatalos alkalmazásában se bízik meg, le akartam neki tölteni a Simple alkalmazást hogy rögzíthesse a bankkártyáját mert manapság sokan mobillal fizethetnek gondoltam kényelmesebb lenne mert mindig a telefonján lóg, megcsináltam neki, de aztán letörölte mert vagy ellopják az összes pénzt vagy a telefont ellopják és "simán feltörik a hozzáértők" (akkor is ha le van védve).

2023. ápr. 8. 16:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igaziból az a kérdés, hogy miért zavar ez téged, kérdező, vagy a többi kommentelőt.

Miért kellene mindenkinek pont úgy csinálni, ahogy ti csináljátok? Ha valaki bankkártyával akar fizetni, fizessen azzal. Ha telefonnal akar, fizessen telefonnal. Ha csipet akar a karjába ültetni, tegye.

Kérdező! Te ültetsz majd csipet a karodba, ha a fiad azzal szekál majd, hogy ugyan, Apa, nem kell ettől félni...?

2023. ápr. 20. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!