Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Indul még manapság valahol...

Képernyőkép kérdése:

Indul még manapság valahol tantermi tehát nem online IT tanfolyam azoknak akik oregen akarnak karriert váltani? (50 évesen)

Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
50 évesen mégis milyen "karrierről" álmodsz? Ilyen netezz nagyi tanfolyamokra gondolsz a könyvtárakban?
2023. márc. 3. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy kifejezetten idősebbeknek szóló tanfolyamokat kéne keresni, talán nincs is ilyen. Viszont a tanfolyam, vagy felnőttképzés szavakra keresve elég sok találat van. Azt persze előre nem lehet tudni, mire lesz kereslet, és mi az, amit felesleges elvégezni.
2023. márc. 3. 11:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lepontozókat. Én végül nem értékeltem mert ez is egy vélemény még ha nagyon negatív is, de egyértelműen a témához szól hozzá...
2023. márc. 3. 11:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Amint az egyes hozzászólást le pontozókra gondoltam.
2023. márc. 3. 11:08
 5/9 A kérdező kommentje:

2. Az lenne a cél hogy a mostaninál valamennyivel magasabb fizetésem legyen, utánajártam úgy néz ki lehetséges a duplázás később pedig négyszerezés.

Abban igaza van az egyesnek, hogy ebből igazi karrier már nem lesz.

2023. márc. 3. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocs, az IT szón valahogy átugrottam (2).
2023. márc. 3. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Hogyne, itt pl van szoftverfejlesztő, devops, stb képzés is, bár azért az órák egy része sokszor online van, de egy részük tantermi.

[link]

2023. márc. 3. 13:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazából az csak jó ha nagy része online csak pl. a Varsói Egyetemmel az a gondom ott teljesen online és csak fél évente van egy személyes vizsga...
2023. márc. 3. 15:23
 9/9 anonim válasza:

Hát az ilyen programozói feladatok elég bonyolultak. Kell tudni a programozási nyelvet, rengeteg mindent még.

Aki nem tanulja meg ezt fiatalkorában, nem ezt tanulja nem hiszem hogy értene hozzá.

Nyilván el lehet kezdeni 50 évesen, de csak akkor ajánlom, hogyha volt már bármilyen korábbi tapasztalata ilyen téren.

2023. máj. 1. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!