Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért gáz ha manapság a...

Miért gáz ha manapság a szakmám mellé szeretnék elvégezni egy varrónői tanfolyamot is?

Figyelt kérdés
Eddig akiknek elmondtam lehurrogtak pedig szerintem ezzel semmi baj.
2022. szept. 15. 22:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is jó ötlet!
2022. szept. 15. 22:53
 2/13 anonim válasza:
100%
Nekem is nagyon tetszik. Egyre hiányosabb a piac, fogsz tudni vele mit kezdeni! ;)
2022. szept. 15. 23:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert idehaza mindenki azt hiszi, hogy emberek azért tanulnak, hogy pénzt szarjanak utána.

Tudom, mert velem is ezt csinálták. Jaaaj, minek akarsz te cukrásznak tanulni HÁT HÜLYE VAGY HOGY OTT AKAROD HAGYNI A MÉRNÖKI PÁLYÁT HÁT AZ SZARUL FIZET. Nem baszdmeg, csak szeretnék áldozni a hobbimnak...?

2022. szept. 16. 00:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a képzéseket kell jobban megválogatnod, hanem az embereket, akik körülvesznek és akivel megosztod a gondolataidat. Aki lehurrog azért, mert tanulsz és fejlődsz, az erős jele annak, hogy nem egy szinten mozogtok.
2022. szept. 16. 01:54
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha magad örömére, vagy rokonoknak akarsz ruhákat varrni, akkor teljesen érthető választás. Ha viszont azt gondolod, hogy ruhavarrásból Magyarországon meg lehet élni, vagy legalábbis van esély jelentős jövedelemre, akkor tévedsz. Ma már a legesleggazdagabbak kivételével mindenki konfekcióruhát vesz, amelyet ráadásul nem is itthon, hanem 100%-ban külföldön állítanak elő. Szinte lehetetlen alkalmazottként elhelyezkedni, s alig van már az országban magánvállalkozó, aki abból él, hogy szövetekből ruhákat varr. Ruhajavításért meg cipzárcseréért pedig csak filléreket lehet kapni. Egy ismerősöm anyukája varrónő, és évek óta gyakorlatilag munkanélküli, mindenféle alkalmi munkákból él.
2022. szept. 16. 08:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
5. Egy ismerősöm viszont csak kisebb javításokat vállal és tele van munkával.
2022. szept. 16. 09:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

#5 anyukám is így dolgozik. A másik ami nagyon megy, a rajz alapján ruhakészítés.

Nem panaszkodik megél vígan.

2022. szept. 16. 10:00
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem tök jó a varrónői tanfolyam. Mármint, a varrás is egy hobbi tulajdonképpen, és ha valaki szeretne vele egy kicsit komolyabban foglalkozni és elvégezni egy tanfolyamot, azzal nincs semmi baj. Hasznos dolog a varrás, meg na, ha az ember ruhákat varrhat magának, meg az ismerőseinek, már az is nagyon jó. Most nem tudom, hogy mennyire lehet megélni, ha az ember csak ezt csinálja, viszont írtad, hogy van egy szakmád amúgy is, szóval gondolom a varrás csak ilyen mellék lenne? Ha a varrás csak ilyen mellékállás lenne, akkor tökre okés, főállásban nem igen tudom, hogy mennyire működne. De igazából a lényeg az, hogy szerintem a varrás hasznos, és ha megteheted, hogy elkezdesz egy tanfolyamot, akkor hajrá, ne hagyd, hogy mások lebeszéljenek róla, ha te ezt tényleg szeretnéd.
2022. szept. 16. 12:30
 9/13 A kérdező kommentje:
Csak hobbi lenne, de szeretném komolyan csinálni amennyire tudom, akár másodállásban. Meggyőztetek, nem hagyom magam lebeszélni.
2022. szept. 16. 19:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha ennyire érdekel, akkor semmiképp se mondj le róla, sok sikert kívánok hozzá és még több siker élményt benne.
2022. szept. 16. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!