Balazs3 kérdése:
Hogyan lehet windows 11-en fájlkezelőbe zipelni?
Figyelt kérdés
Iskolai gépen kell ezt megoldani, tehát alternatív dolgok, mint a total commander stb nem játszanak2023. márc. 16. 09:49
1/5 anonim válasza:
kijelöl, küldés tömörített mappába
2/5 P.O.C. válasza:
Én úgy tudom egyik Windows sem tudott becsomagolni, csak kicsomagolni. Tehát külső program nélkül nem fog menni.
Ha csak Online nincs valami, keress rá "online zip creator" vagy ilyesmi.
3/5 P.O.C. válasza:
De amúgy meg ott van. (Meglátszik hogy mindig 7z -vel vagy WinRAR -al dolgozok, ami sokkal hatékonyabb). Jobbkatt a fájlra vagy kijelölt fájlokra --> Tömörítés ZIP fájlba... (#2 voltam).
4/5 anonim válasza:
"Fájl vagy mappa tömörítése
1. Keresse meg a tömöríteni kívánt fájlt vagy mappát.
2. Tartsa lenyomva a fájlt vagy mappát (vagy kattintson rá jobb gombbal), kattintson vagy mutasson a Küldés menüpontra, majd kattintson a Tömörített mappa parancsra.
Ugyanazon a helyen egy új, azonos nevű tömörített mappa jön létre. Az átnevezéséhez tartsa lenyomva a mappát (vagy kattintson rá jobb gombbal), majd kattintson az Átnevezés gombra, és írja be az új nevet."
Forrás: Microsoft - Fájlok tömörítése és kibontása [ [link] ]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki
2023. márc. 16. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!