Szvatopluk01 kérdése:
Elvesztek örökre az adataim?
Figyelt kérdés
Egyik nap nem akart bekapcsolni a gépem ezért elvittem szakemberhez. Telepítettek rá új windows-t és elmondásuk szerint átmásolták rá az összes adatot, a biosba is belenyúltak. Amikor hazavittem konkrétan a windowson kívül nem volt rajta semmi csak pár program és pár szükségtelen dokumentum. Felhívtam őket és azt mondták amit át lehetett átmásoltak és nem tudnak mit csinálni. Az összes fontos dokumentum, kép, videó, emlék elveszett.2023. márc. 13. 15:19
11/13 anonim válasza:
A másik, hogy ezek csak a dokumentumaid, nincsenek benne pl. a böngésző beállításai, könyvjelzők, stb, ha erről nem gondoskodtál külön előtte.
12/13 anonim válasza:
Hova másolták pontosan? Ha tényleg emgtették akkor annak minimum ott kell lennie a másik meghajtón, ha ott nincsenek akkor simán csak átvertek.
13/13 anonim válasza:
Megkérdezném hova másoltak és pontosan miket sikerült lementeniük, mert szerintem semmit nem mentettek le. Újrarakták a vinyót és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!