Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asus Memo Pad 10 tabletet...

Asus Memo Pad 10 tabletet érdemes újra telepíteni?

Figyelt kérdés

Kaptam pár éve, elkezdett "becsíkozódni" a kijelző.

Tanuláshoz gondoltam a suliba, de nem tudom érdemes e megcsináltatni,mert nem mai darab és szerintem ehhez a fajtához ceruzát nem is lehet használni?!

Vadonat újra viszont nincs pénzem.

2023. márc. 8. 16:55
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

Régiekhez 10-15e körül van kínai forrásból a kijelző. A csíkozódás több okra vezethető vissza:

-kicsúszott a kábel

-a kábel üvegre ragasztásnál engedte el

-az üveg tört el valahol

Ha ezen pontokon mozgatás nem segít, akkor cserére szorul.

Amelyikben nincs az oldalában kis érintő, az ujjas, nem "ceruzás", ám már nem csak a toll végén gumi félkör létezik, hanem ceruza szerű hegyes, de puha végűt is láttam már, tehát azzal már lehetne rajzolni.

Ha az új drága, gondolj arra, hogy az 5.1-es droidon már sok biztonsági kulcs lejárt, a 8.1-en pedig 1-2 éven belül fog nagy része, amik programok használatában nem okoznak problémát, de netezéshez csak macerásan használható, vagy firefox szükséges, ami tartalmazza az adott verzió kiadásakor aktuális kulcsokat.

Szóval a régiekkel erre is gondolni kell, ha az ember netezésre (https oldalak látogatására (jófogás, vagy akár ez az oldal)) akarja használni.

Ha újra nincs pénz, próbáld bevinni egy használt-boltba és próbáld becserélni kis ráfizetéssel egy újabbra, szerintem olcsóbban kijössz használttal.

2023. márc. 8. 19:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem netezésre gondoltam, hanem suliba Word-öt, PDF-et megnyitni órán és abba írni hogy ne kelljen 200 oldalt kinyomtatni
2023. márc. 8. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!