Érdemes telepíteni a YouTube-ot és a YouTube Music-ot?
Figyelt kérdés
A Chrome már egy ideje felkínálja a lehetőséget (akárcsak a Google Térkép esetében), de nem igazán tudom, milyen előnyei vannak.2021. szept. 17. 20:24
1/8 anonim válasza:
Hogy lesz egy külön parancsikonod.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor annyi az egész, hogy offline is használható?
2021. szept. 17. 20:37
3/8 anonim válasza:
Mi? Tudod, mi az a YouTube? Amúgy meg hol írtam olyat?
4/8 A kérdező kommentje:
Jesszus. Mondok egy példát: vannak a neten online mp4 szerkesztő programok. Ezeket nem kell telepíteni, anélkül is használhatom. Vannak telepíthető mp4 szerkesztő programok, ezeket tehát le kell tölteni, viszont net nélkül is használhatom. Ezért kérdeztem, hogy érdemes-e telepíteni. (Amúgy pontosan tudom, mi az a YouTube, van saját csatornám és akadnak bőven feliratkozóim.)
2021. szept. 17. 21:24
5/8 anonim válasza:
Na, csak annyit írok, hogy gondold át, honnan jön a videó.
6/8 anonim válasza:
Youtube videókat nem tudsz letölteni, de Youtube Musicnál ha előfizetsz kb havi 2500 forintot akkor letudsz tölteni zenéket, DEEE csak zenét.
Szóval letöltöt zenékkel tudod használni a music appot, de a youtube app továbbra is használhatatlan lesz.
7/8 anonim válasza:
Tekintettel arra hogy a videók a netről jönnek, offline képtelenség lenne használni. Letölteni videót meg nem tudsz vele, de arra van ingyenes alternatíva, pl. NewPipe
8/8 A kérdező kommentje:
Zenét most is le tudok tölteni a YTM-ről a YouTube Converterrel, videókat pedig a sima YT-ról.
2021. szept. 18. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!