Kék halált kapott a gépem, hogyan hárítsam a hibát?
Figyelt kérdés
Tudom sokan kérdezték már, de elmondom az én szemszögemből, bekapcsolom a gépet már el sem jutok a bejelentkezésig nem hogy az asztalig… nem tudom előhozni a windows service-t sem, elindul az asusos program a gépen (ami mindig így szokott lenni) majd utána fekete képernyő alul pedig azt írja hogy: “a számítógépen végzett módosítások visszavonása folyamatban” aztán pedig a kék képernyő a szomoru smiley-val és SYSTEMS_SERVICE_EXCEPTION feliratu hibakodot ír. A what failed nél pedig ntfs.sys-t ír. Semmilyen oldalt nem tudok előhozni csak amikor az asus program elindul annak a belső programját tudom egyedül előhozni aminek UEFI bios settings a neve. Remélem tudtok segíteni. Köszönöm!2023. febr. 18. 11:13
1/2 anonim válasza:
Ha van windows telepítőd, akkor azzal próbálj meg egy helyreállítást csinálni, fájlrendszer problémának tűnik (de lehet, hogy a háttértár adta meg magát)
2/2 fukapapa27 válasza:
Szerintem ebből egy újra telepítés lesz a megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!