Hogy hárítsam el az igazgató és az osztályfőnök győzködéseit?
Az a helyzet, hogy a jövő tanévtől átmegyek egy másik suliba. Ennek családi okai vannak, de az is közrejátszik, hogy a mostani iskolám színvonala úgy érzem már nem a régi.
Anyukám felhívta az osztályfőnököt, hogy tájékoztassa a dologról meg megkérdezzen a kiiratkozásról pár dolgot. Az ofő meg folyamatosan csak azt hajtogatta, hogy ne menjek el, mondjam el a problémáimat, biztos meg tudjuk oldani, stb. Jövő héten megyünk be a titkárságra elintézni a papírokat, az igazgató is ott lesz, szerintem ő is hasonló dumákkal fog jönni. Szerintetek ezekre mit mondjak, mivel hárítsam el őket?
Azért igazán meghallgadtad volna,az ofődet. Na mindegy.
Ha az igazgató is elkezdené,mondd ,hogy borzalmas ez az iskola,nem szeretnék idejárni stb.
"Nem baj, tudom, de én így döntöttem/anyuval így döntöttünk, ezt szeretném/szeretnénk."
Legyél egyszerű, mert NEM KELL MAGYARÁZKODNOD. Nyilván nyomós oka van hogy miért jösz el, ezt illik tiszteletben tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!