Hívták éjfélkor 2 számról (most hiába hívom, nem veszik fel). Jelent valamit, ha a híváslistában a szám alatt azt írja Magyarország, nem azt, hogy otthoni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy esetleg hivatalos hívás lehet-e. Sima 70es számok amúgy, és lehet hülyeség, hogy ez is az eszembe jutott, de eléggé rá tudok parázni az ilyen dolgokra. Más számn mindig azt írja ki, hogy otthoni.2023. febr. 12. 09:16
2/12 A kérdező kommentje:
Ha az oldalra gondolsz, kerestem már. Nincs róla információ
2023. febr. 12. 09:39
3/12 anonim válasza:
Ilyen későn hívnának hivatalos ügyben?
4/12 A kérdező kommentje:
Van egy zűrős hozzátartozóm, ezért gondoltam arra
2023. febr. 12. 10:25
5/12 anonim válasza:
"szám alatt azt írja Magyarország"
???
Ilyet még sose láttam.
6/12 A kérdező kommentje:
Iphoneon van kiírva ilyen.
2023. febr. 12. 12:37
7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy azóta sem kerestek, szóval feltételezem nem hivatalos. De ha valaki tudja ezeknél a számoknak miért magyaroszág és miért nem otthoni lehet kiírva, mint a többinél, akkor érdekelne továbbra is :)
2023. febr. 12. 12:38
8/12 anonim válasza:
Ekkora feneket keríteni annak hogy valaki elírta a leendő barátnője számát és randi előtt téged hívott emiatt...
9/12 A kérdező kommentje:
Jó neked, hogy nem tudod milyen egy drogfüggő családtaggal élni. Ezért félek az éjszakai hivásoktól.
2023. febr. 12. 12:46
10/12 anonim válasza:
a TEK nem telefonon fog hivogatni éjfélkor, hanem hangosbeszélőn közli hogy nyisd ki az ajtót különben... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!