Mit csináljak a facebookommal? Zárolni szeretném de azt sajnos Magyarországon nem lehet.
Képek tárolására használom,arra teljesen jó, rengeteg képem van rajta. A google képek mappám megtelt, tovább fizetős.
Régebben mikor még ment a szekér felraktam magamról nyaralási és egyéb képeket, de már tönkre menten, lecsúsztam. Most akik akkor irigykedtek csak mutogatják meg másolgatjàk a facebook lapom, hogy nevetség tárgyává tegyenek és posztolgatjàk hogy én vagyok az es milyen gazdag vagyok csak megjatszom most magam stb.
Legszívesebben zárolnàm, nem tudom megcsinálni hogy csak én lassak mindent mert 14 év adatát egy brigád nem tudná átnézni...
De azt a mi régiónkban nem lehet. Ha hagyatèkivá teszem az se jó mert ugyan úcgy látnak. Nevet tudnék változtatni de annak meg nincs ertelme vagy kitörölni az összes ismerőst de az is melós..
Letölteni se tudom róla az adatot mert elavult regia telefon es a notebook is kicsi memóriàval, meg úgy el is veszhet...
Nos hát...
Én mindig azt hangoztattam, hogy a közösségi média az nem valami privát fotótár. Nem is igazán vannak ott azok biztonságban (főleg a Fb-nál, ahol láttunk már példát "algoritmushiba" miatti profiltörlésekre, és egyebekre). Egy szint után pedig nagyon nehéz rendszerezni, és kezelni őket.
Aztán az, hogy a pótolhatatlan képeid egyetlen helyen vannak meg (az is egy közösségi oldal), hááát... szintén nem túl jó megoldás.
Egy 1-2 TB-os külső merevlemez meg 20 ezer környékén van. Arra azért ráfér pár kép. (Bár azt továbbra sem javaslom, hogy minden csak egyetlen példányban legyen meg.)
Inaktiválni pedig bárhonnan lehet a profilodat.
Ami pedig a humán részét illeti a dolognak: talán nem kellett volna felvágni akkor, amikor "még ment a szekér". Ahogy mondák: egyszer fent, egyszer lent. Ha az ember beképzelt, és "menőzik" azzal, hogy neki bizony mennyire jó, ne csodálkozzon azon, hogy majd kigúnyolják, ha épp lentre kerül.
Azért hogy felkaptad a vizet. :D
Amúgy meg: meg kell válogatni az "ismerőseidet". Illetve, hogy kikkel mit osztasz meg.
7. Igen, mert egy múltkori kérdésemre is ugyan ez volt a válasz. Vannak olyan milliomosok akiket az utcán majdnem hajléktalannak néznél pl ugy öltözködnek direkt( vagy annyira szarrágók) és rengetegen felvágnak akiknek annyira azért nem megy illetve nincs mögötte semmi produktum. Őket nem is irigyli senki, max a legalja. A tudást is sokan irigylik és a tehetséget, viszont pénz nélkül sokszor ezek se működnek.
Igen, az ismeretségi körömmel is baj volt, nem a " felfelé ismerkedős, lefelé taposós" típus vagyok, hanem jó szívű így hamar kikezdtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!