Telefonon hogyan tudom átállítani a tartózkodási helyem?
Figyelt kérdés
Szerbiában élek, mégis a hét jelentős részét Magyarországon töltöm. Ennek ellenére, vannak ugye appok amik csak Magyarországon elérhetőek, nem tudom letölteni az appot amit szeretnék mert azt írja ki hogy "ez az alkalmazás nem szerepel a Google Play kínálatában a régiódban". Hogy tudnám átállítani a telefonom hogy felismerje hogy már Magyarországon vagyok?2023. febr. 2. 20:57
1/2 anonim válasza:
Kicsit sok helyen elakadhat a folyamat, ami beazonosíthatja a hely-et, pl google fiók, ip cím és a tényleges helymeghatározás.
2/2 anonim válasza:
Valamilyen VPN megoldás kellene a google play-re talán.
Vagy használj más megbízható app boltot. Pl ha samsungod van, akkor a samsungét (galaxy store?)
Illetve ha beírod keresőbe az app nevét + apk, akkor le tudod tölteni a telepítőfájlt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!