Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik lenne a jobb választás....

Peti0372 kérdése:

Melyik lenne a jobb választás. Rtx2080s rx6700xt vagy Rtx3060ti?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ryzen 7pro 3700 as processzorhoz 32 GB 3200mhz ram és full HD hoz melyik videokártya lenne a jobb választás? Legfőképpen játékra használnám! Rtx 2080s Rx6700xt Rtx3060ti.
2023. febr. 3. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Három közül a 6700XT a legerősebb, esetleg bekapcsolt RT-vel a 3060Ti egy szintre jön fel hozzá a 6700XT arányaiban picit többet lassul.
2023. febr. 3. 21:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a segítséget!
2023. febr. 3. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
ha kell az rtx akkor 3060 ti ha nem akkor 6700 xt
2023. febr. 3. 22:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nekem annyi a lényeg hogy minél több legyen az fps. Sajnos nem cserélgethetem évente a kártyát ezért olyant szeretnék ami a lehető legtovább jó lesz a játékokhoz..
2023. febr. 3. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
14%
Akkor 6700XT
2023. febr. 3. 23:16
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

amd kartyat messzire keruld mint az erdotuzet

nvidia nem csak rt miatt jobb hanem mert sokkal jobb a tamogatasa

sokkal stabilabb fps t ad

vagyis hiaba ad atlagban a 6600 is annyit mint a 3070ti ha az atlagos minimum fps is sokkal kevesebb 6800XT vel is mint 3060 al

mig a minimum fps ek megkevesebbek

ugyanazzal a betegseggel kuzd mint mindeg az amd

es ebben jobb az Intel es nvidia mindeg hogy nem kell stbailitas miatt aggodni

de ha teged ez nem erdekelne a szoftveres tamogatas az biztosan fog, mivel magasrol tesz arra az amd, emiatt megrosszabb helyzet is adodhat, es akkor egyeb rossz dolgokrol nem is szoltunk

bebugol valami es akkor nem az fps lesz a fogondod...

Xy4

2023. febr. 4. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Na ez a kontárkodás a javából.... legalább ne beszélj hülyeségeket félrevezetve a kérdezőt.

Ugyanugy megvan a támogatottság, sőt igazából AMD-re jellemzőbb, hogy érezhető sebességnövekedést érnek el játékokban csupán driveres optimalizálással.

https://www.youtube.com/watch?v=0WY2YjwuouQ

A minimum FPS-es örültséget el el lehet felejteni, a kedvedért direkt olyan tesztet kerestem ahol minim 1% és 0,1% is jelezve van.

Szóval el is hagyhatod az " egyeb rossz dolgokrol nem is szoltunk " részből a királyi többest.

2023. febr. 4. 08:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben pártatlan vagyok a két gyártó között! Eddig egy Gtx1660ti kártyám volt-van. Teljesen jól működik, annyi hogy a lehető leg jobban szeretnék ki jönni a vásárlással.. Lehet Nvidia vagy AMD teljesen mindegy, úgy gondolom hogy mind a kettő jó..
2023. febr. 4. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!