Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vírust kapott a gépem?

Vírust kapott a gépem?

Figyelt kérdés

hosszúra sikeredett. de ha érteni akarod a kérdést olvasd el kérlek!

rég óta használom már a avast vírusirtó programot. és az elmúlt napokban azt vettem észre hogy a processzorom 100% van! meg nyitottam a feladatkezelőt. valami avast device vagy micsoda nem emlékszem már mi volt a neve! és ez miatt ahogy ez a valami ment a háttérben a processzorom 100% tekert!

nem tudtam sehogy leállítani még a gépet is újra indítottam de ahogy be kapcsolt a gép fojtatta tovább!!

megkérdeztem egyik ismerősömet hogy mért csinálja ezt a avast.ö se tudta mért csinálja csak annyit mondott hogy ne használjam a avast vírusirtót mert a beépített Windows 10 vírusirtója bőven elég egy átlag felhasználónak!!

mondom oké legyen úgy. el kezdtem használni nem volt probléma 1 hétig.de aztán be ütött a krakk! ahogy ma be kapcsoltam a gépet nem tudok semmit csinálni anélkül hogy egy weboldal fel ne ugorjon a szemem elé! a weboldalra ez van írva Miben segíthetünk? nem csinálok semmit! nem nyúlok az egérhez se billentyűzethez de még is be dobja magától a weboldalt!! de ha ez még nem elég!

processzor ismét 100%

ram használat 15.7 GB

videokártya 100%

mondom mi a jó isten fene ez már megint!!

a maradék 300 mg rammal és a 100% cpu és vga használat miatt kínszenvedéssel újra le töltöttem a avast programot és be kapcsoltam a víruskeresőt! talált 2 vírus fájlt a C meghajtón. avast fel kínálta karantén vagy el távolítás? el távolítottam a gépemről és...

processzor 4%

ram használat 3.6 GB

videokártya 7% csökkent ez még oké de a weboldal még mindig be jön magától! tudom újra kéne húzni a gépet! de rengeteg játék és program van a gépre telepítve nem kis idő ezeket vissza telepíteni a friss rendszerre!

meg lehet úgy oldani hogy ne jöjjön be többé ez a weboldal gép újra telepítése nélkül? vagy nem fogom meg úszni?

2023. jan. 26. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Feladatkezelőben tudod.letiltani az automatikusan induló programokat.

Esetleg feladatütemezőben lehet szétnézni.

Gyakran programként települ, tehát programok törlésénél távolítsd el, ami nem a gépedre való

Meg elárulhatnád, hogy milyen oldalt tölt be.

2023. jan. 27. 13:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Feladatkezelőben tudod.letiltani az automatikusan induló programokat.

Esetleg feladatütemezőben lehet szétnézni.

Gyakran programként települ, tehát programok törlésénél távolítsd el, ami nem a gépedre való

ezeket mind próbáltam. mint említettem a kérdésemben nem tudtam le állítani sehogy se!

Meg elárulhatnád, hogy milyen oldalt tölt be.

tessék! [link]

2023. jan. 27. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
ez egy teljesen jó hiteles oldal, nem vírus. valami más van elállítva.
2023. jan. 28. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!