Valami vírust kapott a gépem, és nem működik, segítség?
Elindítod safe módban a windowsot. Letöltöt a Malwarebytes-t az eredeti oldalról. Ez megkeresi a vírust (ha megtalálja) és letörli. Utána próbáljátok meg rendesen (nem safe módban) elindítani.
Miután ezeket a lépéseket megtettétek tájékoztass a fejleményekről. Az adataidat minél hamarabb mentsd le mert törlődhetnek.
Safe módban indítottad???
Safe modot ugy kell elinditani, hogy mielott elindul a windows nyomogatod az f8-at.
Az f8-as megoldás windows 8-tól felfele ki van kapcsolva (vagy valami ilyesmi), de persze be lehet állítani. Próbáld meg, hogy elindítod a gépet és belépsz a BIOS-BA (ki szokta írni melyik gomb, de általában F12/F2 szokott lenni) és ott bekapcsolni a csökkentett módot majd úgy letölteni egy víruskeresőt, ha az nem oldja meg, akkor egy másik géppel írsz egy bootolható dvd-t
Ui:Nem tudom mennyire hasznos, de nekem egyszer mikor vacakolt a windowsom áthoztam egy ugyanolyan oprendszerű hdd-t bekötve a gépbe és arról kijavította másikat, és utána működött faszán, nem tudom, hogy ezt a "virus-os" gebaszt megoldja, de azértr leírtam (ha tényleg virus és nem valami windows script vagy vmi hasonló akkor lehet esélyes, hogy azt a másik vinyót is károsítaná, szóval inkább a bootolható dvd a megoldás, ha minden szakad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!