Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valami vírust kapott a gépem,...

Valami vírust kapott a gépem, és nem működik, segítség?

Figyelt kérdés
Nem rég próbáltunk letölteni egy játékot és az oldal is eleve vírusos volt... De a telepítő nem a játékot adta ki, hanem valami gyorsító programot és egy ScreenShot-os valamit, aminek ikonja szomorú smiley. És ujra indítottuk a gépet, és ez az üzenet várt minket: "A szkriptfálj (C:/Windows/run.vbs) nem található, volt kettő lehetőség. "Oké" vagy "X", akár melyikre mentünk, nem töltött be az asztal, full fekete minden. újra indítottuk is párszor. Semmi, nem hatott. Esetleg ti tudnátok segíteni? Válaszokat előre köszönöm!!!

2016. júl. 19. 00:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Elindítod safe módban a windowsot. Letöltöt a Malwarebytes-t az eredeti oldalról. Ez megkeresi a vírust (ha megtalálja) és letörli. Utána próbáljátok meg rendesen (nem safe módban) elindítani.

Miután ezeket a lépéseket megtettétek tájékoztass a fejleményekről. Az adataidat minél hamarabb mentsd le mert törlődhetnek.

2016. júl. 19. 07:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de azt asztalt se tölti be minden fekete.
2016. júl. 19. 10:42
 3/7 istván gátfalvi válasza:
Indítsd el LINUX-al.
2016. júl. 19. 15:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogyan????
2016. júl. 19. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Safe módban indítottad???

Safe modot ugy kell elinditani, hogy mielott elindul a windows nyomogatod az f8-at.

2016. júl. 20. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a válaszolók írása nem vált be, akkor mindenképpen újratelepítés
2016. júl. 24. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Az f8-as megoldás windows 8-tól felfele ki van kapcsolva (vagy valami ilyesmi), de persze be lehet állítani. Próbáld meg, hogy elindítod a gépet és belépsz a BIOS-BA (ki szokta írni melyik gomb, de általában F12/F2 szokott lenni) és ott bekapcsolni a csökkentett módot majd úgy letölteni egy víruskeresőt, ha az nem oldja meg, akkor egy másik géppel írsz egy bootolható dvd-t

Ui:Nem tudom mennyire hasznos, de nekem egyszer mikor vacakolt a windowsom áthoztam egy ugyanolyan oprendszerű hdd-t bekötve a gépbe és arról kijavította másikat, és utána működött faszán, nem tudom, hogy ezt a "virus-os" gebaszt megoldja, de azértr leírtam (ha tényleg virus és nem valami windows script vagy vmi hasonló akkor lehet esélyes, hogy azt a másik vinyót is károsítaná, szóval inkább a bootolható dvd a megoldás, ha minden szakad)

2016. júl. 24. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!