Imi071128 kérdése:
A gépem valami vírust kapott el amikor bekapcsolom bedob a Windows és elkezd feketén villogni a képernyő ha sikerül a csillogás előtt a eset akart security az azt írja hogy újra kell indítani a gépet valaki segítene hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az újra telepítést szeretném elkerülni.2022. febr. 12. 18:42
1/8 A kérdező kommentje:
A kurzor és a hard disk sentinel látszódik de mögötte minden feketén villog
2022. febr. 12. 18:48
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
A Balena Etcher-rel óvatosan, hajlamos csak akkora partíciót csinálni, amekkora a képnek kell, utána a sima reformat kevés lesz a teljes kapacitás visszanyeréséhez.
4/8 anonim válasza:
#3: Ez nem egyedi dolog, más lemezkép kiírási módnál - például síma dd-nél - is előfordulhat. Szóval ez nem bug hanem feature. ;)
Bármilyen partíciókezelővel (Lemezkezelő, diskpart, fdisk, cfdisk, parted, gparted,...) orvosolható.
5/8 anonim válasza:
4 - ó én nem mondtam, hogy bug, nekem a Balena nagy barátom. Meg utána a diskpart is :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat majd holnap megpróbálom.
2022. febr. 12. 20:26
7/8 A kérdező kommentje:
Röviden ha ráteszem mondjuk a eset Sys Resuce Liveot egy pendrive
és berakom a gépbe mi fog történni?Nem értek ezekhez.
2022. febr. 12. 20:41
8/8 anonim válasza:
#7: Ha a BIOS-ban/UEFI-ben jól be van állítva a bootsorrend, akkor a pendrive-ról fog elindulni a rendszer (esetedben a Sys Rescue Live).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!