Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS valaki segítene nem akar...

SOS valaki segítene nem akar bekapcsolni a laptopom?

Figyelt kérdés
Csak töltővel működik, de többször kikapcsol magatól. Most is az történt és mind kiírja, hogy a rendszer diagnosztizálja majd újraindul, és ezt csinálja ciklikusan. Én már nem tudom mit csináljak vele, a sírás kerülget nagyon kellene készüljek a vizsgámra, de így nem tudok. Már emiatt windowsot is cseréltem egy hete, elveszett minden anyagom, mert nem tudtam belépni. Kérlek ha valakinek valami ötlete van ossza meg velem is köszönöm.

2023. jan. 22. 23:11
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ha annyira érdekelt volna akár kérdezhettél volna is, de inkább vitatkozzunk, mert többet ér. Ha meg nem érdekel vagy nem tudsz segíteni akkor nem értem miért kommentelsz.
2023. jan. 23. 00:01
 12/29 anonim ***** válasza:
45%
Tekintve, hogy nem indul el, kb. semmilyen kérdésre nem tudnál válaszolni.
2023. jan. 23. 00:03
 13/29 A kérdező kommentje:
Akkor nincs mit írjak, szóval eleve hamis a felvetésed. Nem értem akkor miért kommentelsz.
2023. jan. 23. 00:05
 14/29 anonim ***** válasza:
18%
Egyik felvetésem sem az.
2023. jan. 23. 00:07
 15/29 A kérdező kommentje:
Azt hiszem mára elég volt az internetből. Inkább hagyjuk az egészet, nem ér annyit. Majd megoldom valahogy egyedül.
2023. jan. 23. 00:11
 16/29 anonim ***** válasza:
14%
Rendben. Sok sikert a bukáshoz!
2023. jan. 23. 00:14
 17/29 anonim ***** válasza:
63%

Fast bootot kapcsold ki, több időd marad reagálni induláskor.

F8, safe bootot vagy többi hasonló opciót próbáld ki.

Indítsd el egy külső ssd re vagy pendrivera telepített windowssal.

Vagy tedd át ssd -t másik gépre második meghajtónak és mentsd le a tartalmát.

Pendrivera, telefonra vagy felhőbe (pl google drive) mentsd el a fontos dolgokat, hogy ne csak a gépen legyen meg.

Hagyd abba a sírást.

2023. jan. 23. 00:38
 18/29 anonim ***** válasza:
46%
Amiért kikapcsol az esetek 98%-ában, az a proci túlmelegedése. A levegő kiömlő nyílásokban,(főleg az oldalsóban ahol a hűtőborda van) tömőanyaggá tömörült a por, és nem tud szellőzni a gép. Attól kell megszabadulnod. Ha ez nem, és van néhány perc üzemidőd, tedd fel a HDDSentinelt, és nézd meg a vinyó kondícióját. Ha szar, akkor csereérett.
2023. jan. 23. 01:01
 19/29 P.O.C. ***** válasza:
73%

Mondjuk a távgyógyításhoz az is kéne, hogy legalább próbáld végig azokat amiket eddig javasoltunk. Mert így csak írunk a nagy semmibe, mintha a falak címeznénk azokat.

Írtad: köszönöd a semmit. Hát eddig mi is.

Amúgy annyiban igazuk van, hogy akkor is kéne foglalkozni a géped állapotával míg az működik. És akkor sokkal kisebb eséllyel szivatna meg a legalkalmatlanabb helyzetekben.

2023. jan. 23. 05:13
 20/29 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező: ha nem boldogulsz vele, vidd szakszervizbe, de a beadáskor papíron is legyen rajta, hogy adatok vannak rajta, amelyek nem veszhetnek el...
2023. jan. 23. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!