Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS valaki segítene nem akar...

SOS valaki segítene nem akar bekapcsolni a laptopom?

Figyelt kérdés
Csak töltővel működik, de többször kikapcsol magatól. Most is az történt és mind kiírja, hogy a rendszer diagnosztizálja majd újraindul, és ezt csinálja ciklikusan. Én már nem tudom mit csináljak vele, a sírás kerülget nagyon kellene készüljek a vizsgámra, de így nem tudok. Már emiatt windowsot is cseréltem egy hete, elveszett minden anyagom, mert nem tudtam belépni. Kérlek ha valakinek valami ötlete van ossza meg velem is köszönöm.

2023. jan. 22. 23:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
14%
Ted újra
2023. jan. 22. 23:13
 2/29 anonim ***** válasza:
75%

Biztonsági mentés fogalma megvan?

Másod partíció?

2023. jan. 22. 23:14
 3/29 anonim ***** válasza:
75%

Vagy kontakhibás a töltőaljzat, vagy az alaplapon kezdi megadni magát a töltésvezérlés.

Kontakt hibát tesztelheted, hogy bekapcsolt állapotban a töltőaljzatot mozgatod a töltőcsatlakozóval együtt. Nyilván nem rángatni kell ész nélkül.

2023. jan. 22. 23:17
 4/29 A kérdező kommentje:
És hogy hozzam helyre? Valakinek valamilyen ötlet?
2023. jan. 22. 23:36
 5/29 anonim ***** válasza:
86%
A biosban még stabil..?
2023. jan. 22. 23:40
 6/29 anonim ***** válasza:
15%
Ez mitől sos? Szemmel láthatóan vban más eszközöd, amin, még ha kényelmetlenül is folytathatod a felkészülést, amíg a lapos szervizben van. Mert ezt te magadtól megjavítani nem fogod.
2023. jan. 22. 23:40
 7/29 A kérdező kommentje:
Nincs, telefonról írok. Ott vannak az anyagaim a laptopomon és a programok amikkel kellene gyakoroljak.
2023. jan. 22. 23:45
 8/29 anonim ***** válasza:
23%
Akkor az így járás esete forog fenn. A hibákat nem most kezdte produkálni, lett volna időd javíttatni azokat.
2023. jan. 22. 23:51
 9/29 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a nagy semmit, nem is értem miért ide írtam ki. Soha nem kapok semmi hasznos választ csak megy az okoskodás vádaskodás és fölényeskedés. Nehéz elhinni, hogy nem mindenki egy technikai zseni? Kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy hogy megy, az volt a lényeg, hogy működjön.
2023. jan. 22. 23:55
 10/29 anonim ***** válasza:
50%

"köszönöm szépen a nagy semmit, nem is értem miért ide írtam ki. Soha nem kapok semmi hasznos választ "

Ennyi infóból tippelni sem lehet. Döbbenet, igaz?

"Nehéz elhinni, hogy nem mindenki egy technikai zseni? "

Nem, nem nehéz. Azt viszont nehéz megérteni, miért gondolja mindenki, hogy nullához konvergáló infóból egyből távgyógyítás lesz. Pláne úgy, hogy konkrétan fizikai probléma is felmerülhet..

"az volt a lényeg, hogy működjön."

Ha az lett volna, akkor már megcsináltattad volna.

2023. jan. 22. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!